This job was a little out of our normal range as it was located in Ann Arbor, but as children of a past customer of ours they demanded we do the work.  Originally the homeowners had a large deck on the rear of home that offered zero character to the home. Re-structuring a portion of the old deck and adding composite top boards, this 312 square foot room could easily be converted into a four season room.  The ceiling of this room is finished in a cedar bead board panel that was clear-coated to give it a finished look.  Adding a ceiling fan made for exterior use will make this screen room even more enjoyable on those hot summer days.  On the exterior of the room we added a patio made from brick patio pavers to give them a ground-level area to entertain and grill on.  The room also has an asphalt roof to match the house, and siding to match as well.  This complete process took us just over a month to complete.